ANGYALOK PEDIG LÉTEZNEK

Az lenne a legszebb Karácsony, ha minden gyereknek teljesülhetne a kívánsága. Annak is, aki nagyot álmodik és annak is, aki csak kicsit mer, mert eddig úgysem teljesült soha semmi.


Szeretnénk, ha ez a karácsony legalább néhány gyereknek valóban elhozhatná a megálmodott csodát. Legyél te az angyal, aki megvalósítja egy kisgyerek álmát! Mi megmondjuk, ki ő és minek örülne és ha szívesen segítenél, ajándékozd meg őt. Nem biztos, hogy kettőtök közül ő lesz a boldogabb.

Mi a teendő, ha szívesen lennél angyal?


1.    válaszd ki, hogy kinek és mit ajándékoznál


2.    ellenőrizd le, hogy nem vette-e már meg neki valaki ezt az ajándékot, a biztonság kedvéért egyeztess Németh Dorkával a       nemeth.dorka@egyszulo.hu e-mail címen vagy a 06 1 400 9217 telefonszámon.


3.    szerezd be az ajándékot és csomagold be amúgy „angyalosan” (ha élő állatot ajándékoznál, előtte mindenképpen hívj fel minket, hogy egyeztessünk!)


4.    az ajándékot juttasd el személyesen vagy postán - 2019. december 2-ig - az Egyszülős Központba (1085 Budapest Üllői út 30.)

A megajándékozott gyerekeket meghívjuk a Központba december elején egy kakaópartira és maga a Mikulás adja át nekik az ajándékot. Az angyalok – pont úgy, mint az igaziak – messziről figyelhetik majd, hogy milyen széles mosolyt csalt az ajándékuk a kisgyerek arcára. Hogy érezzék: angyalok pedig léteznek.
 

Richárd Benett vagyok, 9 éves 2 bátyámmal és anyukámmal élek. Anyukám most gyógyult ki a daganatból, a betegsége miatt nagyon kevés ideje volt rám. Nagyon szeretek énekelni, több éve tanulok hegedűlni épp ezért szeretnék egy mikrofont, ha lenne hozzá az lenne a legjobb.

mikrofon

-

barbi baba, labda

Rómeó vagyok, 13 éves, szeretnék egy hörcsögöt, minden vágyam az, hogyha egyedül vagyok akkor ne unatkozzak, Anyukám most gyógyult meg a daganatból. Egy szép hörcsögöt szeretnék, ha nincs kivel játszak akkor ő ott legyen.

hörcsög és ketrec

Azért szeretném ezt mert szeretek a hajammal foglalkozni, hosszú hajam van.

hajvasaló

-

vízipisztoly, pingpong ütő és labda

-

kicsi babakocsi

-

kis autó

-

fülhallgató

5 éves, óvodás vagyok. Karácsonyra szeretnék egy 98-104-es kék overált. Én még elég kicsi vagyok, ezért a nővérem Kriszti segített elkészíteni a rajzot.

kék overál

7 éves, 1. osztályos vagyok, idén kezdtem a Deák Diák Általános Iskolában. Négyen vagyunk testvérek. Karácsonyra szeretnék egy 32-es bakancsot.

bakancs

Öt és fél éves óvodás vagyok. Nagyon szeretem a barbikat, és a babaházakat. Ezeket rajzoltam le. Emellett nagyon szeretek rajzolni, a mama és az óvónéni szerint nagyon ügyes vagyok, ezért a mama rendszeresen elvisz a FIDO Parkba, ahol rengeteg szép rajzot készítünk.

barbie baba és a háza

4 éves óvodás vagyok. Karácsonyra nagyon szeretnék egy kiskutyát, de ha a Jézuska azt nem tudja beszerezni, nagyon szeretem a pónilovakat és az unikornisokat is. Szeretek ilyen játékokkal játszani.

plüss póni vagy unikornis

-

barbie baba

Négy tesóm van Sanyi, Réka, Kinga, Sára, Anyával élünk és Minecraft legót szeretnék.

minecraft lego

Anya, Apa az első Réka a második, Kinga a harmadik, Máté a negyedik és én az ötödik, és Süti a hatodik. 3-os vagyok. Távirányítós autót szeretnék.

távirányítós autó

152-es méret

jégvarázsos tréning ruha

Kedves Jézuska! 10 éves vagyok szeretnék karácsonyra egy autós legót, ha nem túl nagy kérés akkor a 3 éves kisöcsémnek pedig egy távirányítós autót, mivel ő nem tud írni ezért én tolmácsolom a kérését hozzád. Nagyon szeretünk téged, imádkozni is szoktunk hozzád. A kistesómat Szebinek hívják. Köszönjük, hogy meghallgatsz minket, neked is Boldog Karácsonyt. Ferni és Szebi

legó autó

10 éves vagyok szeretnék karácsonyra egy autós legót, ha nem túl nagy kérés akkor a 3 éves kisöcsémnek pedig egy távirányítós autót, mivel ő nem tud írni ezért én tolmácsolom a kérését hozzád. Nagyon szeretünk téged, imádkozni is szoktunk hozzád. A kistesómat Szebinek hívják. Köszönjük, hogy meghallgatsz minket, neked is Boldog Karácsonyt. Ferni és Szebi

távirányítós autó

mikulás csoki és labda

kék melegítő

baba

Minions figura vagy játék ház

szmájlis párna, fülhallgató

csoki, zokni, táska, fülhallgató

távirányítós autó

szmájlis párna, pulcsi, nadrág