HÍREK

2019-12-17

Szeretettel várjuk azokat a szülőket, akik egyedül nevelik gyermeküket.
Lehetsz elvált, özvegy, külön élő, egyedül gyermeket vállaló, vagy örökbe fogadó. De minden segítséget kérő, vagy tevékenységünk, programjaink iránt érdeklődő szülőt és gyermekét szívesen látjuk. 
...

Csíkszeredai Egyedülálló Szülők Klubja

Kinek? 
-    Gyerekeiket egyedül nevelő anyáknak és apáknak (elváltaknak, özvegyeknek, egyedül gyereket vállalóknak)


Miért jó? 
-    Hasonló élethelyzetben levőkkel beszélheted meg a felmerülő problémákat.
-...

A solymári klub azért alakult, hogy az egyedülálló szülők ne érezzék teljesen egyedül magukat az élethelyzetükkel, problémáikkal, ahol megérthetik őket, nem érzik úgy, hogy meg vannak bélyegezve, és vidáman eltölthetünk néha pár órát együtt, örülve pusztán a létezésünk...

2019-9-25

„Együtt minden könnyebb!” gondolattal indult 2017 szeptemberében a székelyudvarhelyi klub azzal a céllal, hogy a gyerekeiket egyedül nevelő udvarhelyszéki szülők és mozaik családok számára legyen egy hely, ahol megoszthatják a gondolataikat, problémáikat.

Egy olyan kisv...

2019-9-05

Együtt egymás mellett! Ez a mottója a pár hónapja létrejött segítőkész, lelkes kis csapatnak, akik szeretnék, hogy a környezetükben élő, gyermeküket egyedül nevelő szülők a kétszülős családokhoz hasonlóan, egyenlő eséllyel éljék mindennapjaikat. Klubunk célja, hogy a t...


A budapesti Egyszülős Központ éppen egy éve nyitotta meg a kapuit, hogy szolgáltatásokkal, programokkal, tanácsadással és közösséggel segítse azokat a családokat, ahonnan hiányzik az egyik szülő.


Az első születésnap kapcsán megvontuk a mérleget – ez történt az Egyszül...

2019-5-03

Megalakult az Egyedülálló Szülők Klubja - Kecskemét!

Várjuk azokat a szülőket, akik egyedül nevelik gyermeküket.

Lehetsz elvált, özvegy, külön élő, egyedül gyermeket vállaló, vagy örökbe fogadó. Olyan szülőket is szívesen látunk, akik „vasárnapi” szülők és ebben szeretné...

2019-4-17

Hálásan köszönjük a Mutton Kft. – Expodom kerti pavilonok forgalmazójának segítségét, akiknek köszönhetően alapítványunk munkáját most már egy kiváló minőségű, gyorsan összecsukható pavilon is segíti.


Magyarországon ma 300 ezer családban félmillió gyereket nevel csak e...

2018-10-12

A veszprémi Egyszülős klub 2018-ban kezdte meg működését, segítséget és közösséget nyújtva a városban és környéken gyermekeiket egyedül nevelő családoknak.

Klubfoglalkozásinkon sütit sütünk, kézműveskedünk, kertészkedünk, kerékpáros kreszoktatáson, pszichológiai és info...

Please reload

Kiemelt

Sajtóközlemény

10/9/2018

1/2
Please reload

Címkék
Please reload

Hirdetés