COACHING

A coaching egy személyes, segítő, fejlesztő tevékenység. A személyes képességeket, meglévő erősségeket azonosítja és fejleszti, segítve ezzel a továbblendülést, az elakadások, problémák megoldását.
Célja az egészséges, de bizonyos nehézségekkel küzdő vagy akár csak önmagukat egyes területeken fejleszteni kívánó embereknek, szervezeteknek való segítségnyújtás.

Az ingyenes tanácsadást mi koordináljuk, ezért kérjük, hogy igény esetén itt jelentkezzetek:

Halász Emese

Az ambient coaching folyamat során a coachee által hozott elakadást, nehéz helyzetet, fejlesztendő területet több nézőpontból is elemezzük, vizsgáljuk, átbeszéjük, feltérképezzük az elakadás „környezetét”, mi veszi körül, hogy látjuk, érzékeljük ezeket a vetületeket és az ebből eredő különböző tapasztalások, felismerések alapján jelölünk ki fókuszterületet  illetve tűzzük ki a folyamat célját.

Bővebb bemutatkozás

Lózsa Rita

Coachként azoknak tudok segíteni, akik vágynak arra, hogy továbblépjenek munkájukban vagy magánéletükben, és készek arra, hogy tegyenek is ezért. Foglalkozom továbbá olyan ügyfelekkel, akiket származásuk, nemük vagy más okok miatt hátrányos megkülönböztetés ér, és szeretnének jobban megbirkózni az ezzel járó stresszel.

Bővebb bemutatkozás

Please reload