ÉRTÉKPLACC - BUDAPEST 2020. JANUÁR 17-18. VÁRKERT BAZÁR

ÉRTÉKPLACC
Budapest, 2020. január 17-18. Várkert Bazár

Értékteremtés, közösségépítés és gazdaságstratégia
Valóság és jövőkép három felvonásban


A konferencia háziasszonya: Nagy Anna, az Egyszülős Központ vezetője
Házigazda: Fülöp Attila szociális ügyekért felelős államtitkár

Akiknek nehezebb munkát találniuk és akiknek többszörösen kell bebizonyítaniuk, hogy milyen jól tudnak teljesíteni a munkahelyükön - hivatalosan úgy hívják őket, hogy megváltozott munkaképességű emberek.

Nemzetközi és hazai cégóriások vezetői és a legfontosabb döntéshozók részvételével, világmárkák és vezető nemzetközi brandek bemutatkozásával bizonyítja a jövő heti konferencia, hogy érdemes és fontos a foglalkoztatásukban gondolkodni.

Büszkék vagyunk rá, hogy a konferencia társszervezői lehetünk!

Mérhető-e az értékteremtés egy cég bevételében? Miért éri meg egy nemzetközi cégóriásnak megváltozott munkaképességű munkatársat foglalkoztatni?

 

Mi köti össze a világ ikonikus divatbemutatóit egy magyar látássérült munkájával? És miért drágább jótékonykodni, mint megváltozott munkaképességű embert foglalkoztatni?

Az ÉrtékPlacc Nemzetközi Konferencia az értékteremtés és a közösségépítés nemzetgazdasági aspektusát állítja reflektorfénybe a megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatásán keresztül.

 

Színpadra lépnek nemzetközi és hazai cégóriások vezetői és a terület legfontosabb döntéshozói. Olyan világmárkákat és brandeket állítunk reflektorfénybe, amelyek magyar megváltozott munkaképességű embereknek köszönhetően kerülnek a világ legfontosabb kifutóira.

Az ÉrtékPlacc Nemzetközi Konferencia egy határokon átívelő közös gondolkodás, elgondolkodtató tapasztalatcsere és inspiráló vita. A kétnapos konferencia innovatívan ötvözi a tudást, élményszerzést és tanulást, mindkét napon főszerepben az értékteremtő termékek és szolgáltatások.

Technikai részletek:

Helyszín:
Várkert Bazár (1013 Budapest, Ybl Miklós tér 2-6)

Megközelítés tömegközlekedéssel:
16-os autóbusszal a Clark Ádám téri megállótól néhány perc sétával elérhető a Várkert Bazár.
105-ös busszal a Clark Ádám téri megállótól 1-2 perc sétával jut el a bejáratig.
19-es vagy 41-es villamossal a Várkert Bazár megállónál érdemes leszállni.

Parkolás:
Parkolni a mélygarázsban vagy az utcán lehetséges. A parkolás egyénileg fizetendő.
Várkert Bazár Mélygarázs (1013 Budapest, Apród utca 5-7.)