06 1 400 92 17

PINGVIN JÁTSZÓHÁZ

2019. február 18-án hétfő megnyitjuk a Pingvin Játszóházat, ahol nem csak egy sor játékkal várjuk a kicsiket, hanem kifejezetten nekik szóló programokkal is. Azok a szülők, akik kiváltják az Egyszülős Kártyát, a programok idejére ingyen vehetik igénybe a gyerekfelügyeletet, méghozzá havonta 5 alkalommal.

 

A játszóház ugyanakkor nem csak egyszülős családoknak szól, bárki behozhatja a gyermekét, hiszen ez egy vállalkozás is, amit Németh Dorka vezet.  

                    ÁRAINK

Egyszülős             Egyszülős kártya

kártyval                         nélkül

Gyerekfelügyelet        1000Ft/óra               1300Ft/óra

Gyerekfelügyelet

programok alatt             

Játszóházhasználat       500Ft/óra                 800Ft/óra

 ingyenes                   1000Ft/óra

         NYITVATARTÁS

 Hétköznap

10-12

13-17

HÁZIREND


- A játszóházban zokni használata gyerekeknek és a kísérőknek egyaránt szükséges és kötelező, higiéniai és balesetvédelmi okokból. Váltócipő használatára nincs lehetőség. 


- A játék megkezdése előtt regisztrálni kell.

 

- Gyermekfelügyeletet csak 3 éves kor feletti, szobatiszta gyermek esetében vállalunk, míg a játszóházat 20 hónapos kortól lehet használni, amennyiben ezt a szülő igazolja bármilyen hatósági igazolvánnyal a belépés előtt. Ha gyermekét itt szeretné hagyni, kérjük, feltétlenül jelezze az itt dolgozóknak. Egy gyermek maximum 3 órát tölthet a játszóházban.


- A játszóházba ételt bevinni TILOS!


- A játékokat mindenki kizárólag saját felelősségére használhatja. A játszóház szolgáltatásait mindenki saját felelősségére veheti igénybe. 


- A játszóházban zajló szervezett programok alatt nem működik a játszóház! A játszóház programjairól a programok menü, Baba - Mama programok fülön lehet tájékozódni.


- A nem előírásszerű használat esetén okozott kárért az okozó a felelős és köteles azt megtéríteni. A szabályok nem betartásából eredő balesetekért semmilyen felelősséget nem vállalunk! Kérjük, a játékokat ne vigyék ki a Játszóházból!


- A játszóházba való belépéssel vendégeink hozzájárulásukat adják fotósaink munkájához, esetleg róluk készült fotó, videó reklámcélú felhasználásához.

 

- Értéktárgyaikért felelősséget nem tudunk vállalni. Szemüveget, ékszert vagy bármilyen hegyes tárgyat csak saját felelősségükre viselhetnek.

 

- Csak egészséges gyerekek vehetik igénybe a játszóház szolgáltatásait, amennyiben a gyermek folyamatos szülői felügyeletet igényel mentális vagy fizikai állapota miatt, abban az esetben csak kísérővel veheti igénybe a játszóházi szolgáltatásunkat!


- A játszóház egész területén dohányozni tilos! Kérjük, ügyeljenek a tisztaságra!


Kedves Vendégeink!

Játszóházunk szolgáltatásainak igénybevétele, egyben a házirendünk szabályainak teljes mértékű elfogadása.

A házirend a játszóházban lévő gyerekek kellemes és biztonságos időtöltése érdekében készült, kérjük annak figyelembe vételét és betartását.


Megértésüket köszönjük!