Támogatott üdülés az alsópáhoki Kolping Hotelben egyszülős családok számára

A Kolping Hotel Spa & Family Resort - az Egyszülős Központtal együttműködve – újra üdülési lehetőséget biztosít 2020-ban az egyedül nevelő szülők és gyermekeik számára, a Magyar Kolping Családi Üdülési Alapítvány által, az üdüléshez adott,

45%-os  támogatással.
 
A szálloda Alsópáhokon, Hévíztől 1, Keszthelytől 6, Budapesttől kb. 200 kilométerre helyezkedik el.


Ki veheti igénybe a kedvezményes üdüléseket?
 
Az üdülésekre egyszülős családokat várunk.
 
Az egyszülős állapotot családi pótlék igazolással, ennek hiányában egyéb, az egyszülősséget igazoló dokumentummal lehet igazolni. A dokumentumot kérjük, a jelentkezéssel egyidőben küldje el a herenik.dorottya@egyszulo.hu e-mail címre.
 
Az üdülésre pályázni a „jelentkezések” gombra kattintva, a kért adatok megadásával lehet. A jelentkezéseket érkezési sorrendben dolgozzuk fel és a szabad helyek függvényében igazoljuk vissza. 

 

MINDEN HELY ELFOGYOTT, NEM TUDUNK TOVÁBBI JELENTKEZÉST ELFOGADNI!


 
A tényleges foglalást a visszaigazolást követő e-mailben leírtak szerint lehet elkezdeni.
 
A kedvezményes üdülések ára:
 
1 felnőtt + 1 gyerek (0-11 éves korig):   61.020 Ft helyett 27.460 Ft / 2 éj
1 felnőtt + 2 gyerek (0-11 éves korig):   81.900 Ft helyett 36.860 Ft / 2 éj
1 felnőtt + 3 gyerek (0-11 éves korig): 107.820 Ft helyett 48.520 Ft / 2 éj
 
Az árak tartalmazzák a szállást, a félpanziós ellátást és a hotel szolgáltatásait.
 
Gyermeknek minősül minden 0 és 17 év közötti fiatal.
 
A 12 évet betöltött és ennél idősebb gyermek esetén az alapáron felül + 6.000,-Ft/fő/2 éj helyett 2.700,-Ft/fő/2 éj felárat számítanak fel.
 
Foglalható időszak: 2020. január 12. – 2020. április 3.


 
Érkezési napok: vasárnap, hétfő, kedd, szerda
 
Mit kínál a Kolping Hotel?
 
A hotel gyermekbarát étteremmel, több száz négyzetméteres játékbirodalommal (Bobóország) és kalandos, fedett családi élményfürdőjével várja a kikapcsolódni vágyó családokat.
 
A kicsik a gyerek élménymedencében a vidám teknős, delfin és vízköpő kígyó társaságában csúszdázhatnak, míg a nagyobbakat a vizes játszótéren alagút és céllövő pálya várja. 
 
A bátrabbak óriáskígyó formájú csúszdáról csobbanhatnak, majd az emeleti mozikuckóban gyűjthetnek erőt az újabb kalandokra. 
 
Persze a szülőkről sem feledkeznek meg: a családi élménymedencében pezsgőfürdő, nyakzuhatag és víz alatti masszázs lazítja el őket.
  
Az ajánlat tartalma:


•    Szállás kétágyas szobában a gyermek életkorának megfelelő kiegészítőkkel
•    Félpanziós ellátás bébi- és gyermek vacsora büfével 
•    Bobóország többtermes játékbirodalma kétemeletes labdafürdős játékvárral
•    Kreatív kézműves foglalkozások, családi- és gyerekprogramok
•    Interaktív mobil keresős játék a szálloda területén. Állomásról-állomásra megoldandó feladatokkal, fejtörőkkel. (tiniknek ajánljuk)
•    Gyermekfelügyelet 1-3 év közöttieknek napi 3 órában, 3 év felett napi 8 órában
•    Baba- és kalandjátszótér, mászócsúcs a parkban
•    Fedett családi élményfürdő – élménymedence, gyerekmedence csúszdával, vizes játszótér, baba élménymedence, családi szaunák, sószoba     

•    Mozi kuckó
•    Stoller® Akadémia - babaúszás hetente több alkalommal
•    Csendes wellness csak felnőtteknek - fény- és hangterápiás úszómedence, termálvizes medence, szaunapark
•    Fitness terem, szervezett sportprogramok
•    Korlátlan wifi használat

Fényképek a 2019. évi utazóktól:

Visszajelzések a 2019. évi utazóktól:

"Kedves Egyszülős Központ. Szeretnénk megköszönni az elmúlt három nap csodáját. Minden gyermek álma a Kolping Hotelben eltölteni néhány napot. Köszönjük, hogy ez nekünk is sikerült a segítségükkel."

 

Szeretettel Mosolits Viktória és Bátor Alina

"Kedves Egyszülős Központ! Ezúton szeretném megköszönni a lehetőséget a kedvezményes üdülésre a Kolping Hotelben. Most jöttünk haza, és minden nagyon szuper volt!"

 

Hálás köszönettel és üdvözlettel: Molnár-Szakos Zsuzsanna és Zente 🤗

"Ismét köszönjük szépen a lehetőséget, nagyon jól éreztük magunkat. Egy kis fürdőzés, édes semmit-tevés igazán feltöltött minket, gyorsan eltelt, de ennyi idő is nagyon sokat számít, hogy kizökkenjünk a mindennapok mókuskerekéből. Nagyon sok lehetőséget, programost biztosítanak ebben a szállodában, akár egyszülősöknek is, igaz, a fiam végig velem szeretett volna fürdeni a családi wellness-ben. Egy kis időre azért sikerült bejutnom a szaunába. Sajnos a felnőtteknek kialakított, csendes wellness-be nem jutottam el, de nem bánom, mert végül is az együtt töltött idő a legfontosabb számunkra."

Balázs B. Réka

 

Márti lánykámmal március közepén volt lehetőségünk két éjszaka - három napot eltölteni a Kolping Hotelben.
Nehezen önthető szavakban, hogy milyen is volt ez az ottlétünk! 
Részben ez az oka, hogy eddig nem jeleztem, pedig nagy- nagy hálával gondolok a lehetőségre, amihez most az Egyszülős Központon keresztül jutottunk, és már az ottlétünk alatt gondoltam arra, hogy erről mindenképpen küldök visszajelzést...

...A Kolpingba a kicsi lányommal mehettünk, aki elkötelezett Bobó rajongó volt, és a kilenc évvel ezelőtti utolsó ottlétünk óta, sokszor emlegette, hogy mennyire vágyik vissza Bobó országba.


Ezért, az elmúlt években sokszor nézegettem a Kolpingot, amikor a gyerekeim vágyakozva emlegették Bobó országot, hogy hogyan tudnám összehozni, hogy még egyszer elmenjünk. De nem ment, nem tudtam volna az anyagiakat biztosítani egyedül négyünk számára, és így mindig elmaradt.

Ezúttal mindketten nagyon vegyes érzelmekkel indultunk neki a nagyon is extra lehetőségünknek!
Sok kétség volt bennünk, hogy mennyire tudjuk jól fogadni, ezt a nagyon várt szuper helyet most, ebben a felállásban, hogy a nagy- kerek család helyett ketten leszünk ott? Hogy tudjuk kezelni a sok feltörő nagyon szép emléket, a nagyon kedvelt helyen, a mostani helyzetünk tudatában?
Aztán megérkeztünk, és elvarázsolt a hely, újból!!!


Ott nem lehet másképp lenni, mint nagyon jól! Minden és mindenki ezért van, és ezt lépten- nyomon érezhetjük.
Sok minden ugyanolyan volt, és jó volt ezt megtapasztalni, és sok minden más lett, megváltozott, és jó volt felfedezni ezeket az újdonságokat is. Megtapasztaltuk, hogy nem csak mi változunk, hanem ez a kedves hely is, még jobb, még inkább értünk való lett. 
Most - egy tinédzserrel - más helyeket, dolgokat fedezhettünk fel, mint a kisgyerekekkel. Ottjártunkkor gyönyörű idő volt, így jókat sétálhattunk a hatalmas parkban, a nyiladozó bokrok, illatos virágok között. Bobót több helyen is felfedezhettük, és "társulhattunk" hozzá a kertben.
Ezúttal mehettünk a felnőtt Wellnessbe, ami igazán a pihenést, kikapcsolódást, felüdülést hozta számunkra. Korábban annak környékére sem jutottunk el! ...

...Összegezve szuper pihentető, anya - lánya építkezős három napot tölthettünk ott.

Lélekben megerősödtünk, sokat gazdagodtunk a belső utazásunk révén, amihez ez a nagyon kellemes, kényelmes, elegáns környezet nagyon sokban hozzásegített.
Hálával gondolunk minderre, és nagy elismerés részünkről mind a Hotel felé, akik mindezt ilyen kedvező feltételek mellett lehetővé tette, mind az Egyszülős Központ felé, aki mindezt számunkra közvetítette.

Nagyon köszönjük a lehetőséget, és kívánjuk, hogy még sokak számára jusson hasonló!"


Üdvözlettel: Koós Judit 

"Köszönjük szépen a lehetőséget, fantasztikusan éreztük magunkat! :)
Csodálatos környezet, finom ételek, szuper kikapcsolódás a wellness részen, gyerekeknek a játszóház....

A szobák kényelmesek tágasak. 
Köszönjük!"


Vincze Edina

 

"Mi a héten jöttünk vissza es nagyon jól éreztük magunkat. Nagyon köszönjük a lehetőséget!  A szálloda szuper és a személyzet is elképesztően kedves.

Tényleg nagyon nagy élmeny volt. Kisfiam lehetőleg oda akarna költözni. 😊"

Üdv, Linda

 

"Kedves Egyszülős Központ! Nagyon szépen köszönjük a lehetőséget, hogy Alsópáhokon tölthettünk pár napot. Igazi kikapcsolódás volt a hétköznapok monotóniájából. 🙂"

"Nagyon szépen köszönjük a lehetőséget, Álomországban jártunk."