KÖSZÖNET - TŐLETEK

Sok kedves visszajelzést kapunk tőletek, amit ezúton is köszönünk nektek! 

Üdv Nektek! Már régóta figyelemmel követem az oldalatokat és igy év vége felé közeledve gondoltam megköszönök minden segítséget, amit a cikkeiteken keresztül kaptam. Fantasztikus mindaz amit közvetítetek. Én Győrben élek és sajnos még nem volt alkalmam eljutni a rendezvényetekre, bár nagyon szerettem volna...és ezt több egyszülős barátom nevében is mondhatom. Remélem egyszer majd Győrben is megvalósul egy hasonló kezdeményezés! Köszönettel: Éva

Horváth Éva

2018. november

Kedves Zsuzsanna!

 

Hálás köszönet a lehetőségért, hogy fiam és a nagyszülők eljuthattak Zánkára. Felejthetetlen élményekkel gazdagodva jöttek haza!!

Én is nagyon szívesen mentem volna a fiammal, de úgy gondoltam a nagyszülők jobban "megérdemlik" a kikapcsolódást. Csecsemő kora óta velük élünk, a mindennapokban nagyon sokat segítenek. Bármikor és bármiben számíthatunk rájuk, nagyon sokat jelent a segítségük.

Rogoncsa Andrea

Erzsébet tábor, Tavaszköszöntő hétvége, 2018. március

Kedves Fried Zsuzsa!

Ezúton szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy részt vehettünk a táborozásban.

Mióta egyedül nevelem a gyerekeket, 4 éve, nem volt lehetőségem, hogy közösen eljussunk valahova pihenni. Számunkra ez volt a mennyország.

Nagyszerű volt a szervezés, jók voltak a programok, a kivitelezés, a szállás, ellátás, minden.

Hálás szívvel köszönünk mindent a szervezőknek, az egész csapatnak!

Rehák Zsuzsanna

Erzsébet tábor, Márciusi ifjak hétvége, 2018. március

Kislányommal nagyon köszönjük a lehetőséget, ezt a 2 és fél napot, nagyon jól éreztük magunkat. Igazán gazdag, tartalmas programokban volt részünk, az ellátás kiváló volt., a szállásunk is. Megköszönöm, ha a jövőben is lesz lehetőségünk ilyen és hasonló programokon részt venni.

Edit

Erzsébet tábor, farsangi hétvége, 2018. február

Ezúton szeretném megköszönni a Zánkai Tábor-hoz való segítségét. Nagyon hálásak vagyunk. Hihetetlenül jól éreztük magunkat. A szállásunk kiváló volt.A recepción dolgozók és mindenki más nagyon segítőkész és barátságos volt. Egy életre szóló élménnyel lettünk gazdagabbak.Rengeteg programon vettünk részt és mindegyiket nagyon élveztük 😊😉 Arra szeretném kérni hogy ha lehetséges,bármikor adódna lehetőségünk újra részt venni ilyen családi hosszú hétvégén, írna esetleg egy email-t nekem? Nem szeretnénk lemaradni róla.

Erika

Erzsébet tábor farsangi hétvége, 2018. február

Kedves Egyszülősök!
Nagyon köszönjük a kedvezményes Cirkusz lehetőséget, éltünk vele és nagyon jól éreztük magunkat mindketten a kisfiammal! A hat évesem le volt nyűgözve, és 25 éves fejjel én is, bár utoljára talán 5 évesen voltam és akkor nem tetszett annyira ezért nem vártam tőle sokat, de most csak ámultam, bámultam és nevettem. Köszönöm!

Kis Lilla

Fővárosi Nagycirkusz „Győztesek karneválja” elóadás, 2018. február

Kedves Egyszülő.hu! Szeretném megköszönni, hogy elmehettünk Zánkára! Nagyon jó volt! Rengeteg program, csodás környezet, mindenki kedves volt, mindennel elégedettek voltunk! Kicsiknek és nagyoknak is egyaránt volt program. Rengeteg élménnyel gazdagodtunk. Köszönöm! Küldök egy pár fényképet is!

M. Zsuzsa

Erzsébet tábor farsangi hétvége, 2018. február

Please reload