LELKI SEGÉLYNYÚJTÁS

Ingyenes támogatást biztosítunk a nehéz lelki terhekkel vívódó, krízishelyzetben lévő egyedülálló szülőknek az alábbiak szerint:

  1. Az ingyenes segítség egy-néhány órás konzultációt vagy e-mailes válaszadást biztosít a probléma komplexitásától függően. Nem jelent terápiát.

  2. A segítséget e-mailben, skype-on keresztül, telefonon vagy személyesen lehet igénybe venni, a lehetőségek függvényében.

  3. A tanácsadásra online kell bejelentkezni. 

  4. Márti kolléganőnk kezeli a beérkező kéréseket és igyekszik mindenkit elirányítani a számára megfelelő, rendelkezésre álló szakemberhez.

  5. A kéréseket a beérkezés sorrendjében tudjuk fogadni és feldolgozni, de igyekszünk mindenkinek mielőbb időpontot találni.

  6. Az alábiakban megismerkedhettek a velünk dolgozó pszichológusokkal, coach-okkal, terapeutákal, de ingyenes segítséget csak az alapítványon keresztül tudtok igénybe venni.

Az ingyenes tanácsadást mi koordináljuk, ezért kérjük, hogy igény esetén itt jelentkezzetek:

MAKAI ANDRÁS

Gyakorló coach és terapeuta vagyok. Hiszek abban, hogy ügyfeleim ismerik legjobban a saját életüket. Csupán olyan vakfoltjaik, lezáratlan ügyeik vannak, amelyek időről-időre, lezárást követelve felbukkanak. Elmélyedve ezekben, még inkább tisztába jöhetnek saját érzéseikkel, és azt is felfedezhetik, hogyan jutnak egyik vagy másik állapotba.

Bővebb bemutatkozás

Please reload

KÖBÖLKUTI BEA

Gyermekekkel és felnőttekkel is foglakozom, az alapítványhoz fordulók lelki támogatásában veszek részt. A hozott probléma mélyebb megértését igyekszünk elérni, és olyan szempontokat is észrevehetünk, amelyek eddig kevésbé voltak láthatóak. Ha személyes találkozásra nincs lehetőség, a megbeszélés történhet telefonon vagy skype-on. 

Bővebb bemutatkozás

Please reload

MENCZEL ZSUZSA

A Pázmány Péter Katolikus Egyetem Pszichológiai intézetében tanítok, tréning csoportokat vezetek 12 éve. Doktori disszertációmat a testedzésfüggőség témájában írtam. Egyéni terápiás munkám során életvezetési tanácsadásal foglalkozom, olyan problémakörökkel, mint párkapcsolati problémák, válás, evés-, testképzavarok.
Hobbim: sport, scrapbook, kézműveskedés

Please reload