AZ EGYEDÜLÁLLÓ SZÜLŐK KLUBJA ALAPÍTVÁNY MUNKATÁRSAI

Nagy Anna

stratégia és társadalmi kapcsolatok

A fiam még nem volt óvodás, amikor egyedül nevelő szülő lettem. Kerestem a kapaszkodót, a közösséget, a segítséget, de nem találtam semmit. „Ha nincs, akkor csináljunk” – gondoltam, így született az alapítvány. Ez 2005 végén történt. Az elmúlt több mint egy évtizedben sok mindent megéltünk – lelkesedést, örömöt, bukást és talpraállást. És minden lépés után azt éreztem, hogy egyre fontosabb nekem ez az ügy és már nemcsak a személyes érintettség okán érzem ennyire a magaménak. A fiam mellett ez lett a második gyerekem.

Mindennapi csodaként élem meg az alapítványi életet – családokkal, gyerekekkel dolgozni nap mint nap csodálatos dolog. És ha csak egy kicsivel lesz mosolygósabb, elégedettebb, felszabadultabb a világ körülöttünk, már megérte.

Email: nagy.anna@egyszulo.hu

Szőke Katalin

operatív ügyek és üzletfejlesztés

2017 január óta dolgozom az alapítványnál, és szinte mindennel foglalkozom, ami a központ felépítéséhez szükséges. Ezek egy része láthatatlan háttérmunka és szervezés, más része pedig – mint az Egyedülálló START Program menedzselése – csodálatos projektfeladat. Mivel közel húsz éve élek a kommunikáció és a marketing világában, ezért ebbe is belekotyogok.

Pár évig én is neveltem egyedül, de a lányaim már felnőttek, és mivel hamarosan nagymama leszek, ezentúl nem csak a magam örömére készítem az amigurumi figurákat (ez a legújabb szenvedélyem).

Email: szoke.katalin@egyszulo.hu

dr. Szőkéné Kálmán Márta

ügyfélszolgálat és közösségi ügyek

2007 óta önkéntesként, 2017 májusa óta munkatársként dolgozom az alapítványnál, eleinte afféle mindenesként a weboldal kezelésétől a beérkező kérdések megválaszolásáig mindenféle, éppen adódó háttérmunkát végeztem. Mostani feladatom az ügyfélszolgálati munka, az alapítványunkhoz forduló szülőkkel és önkéntesekkel való kapcsolattartás, tájékoztatás.

Az egyszülős létet gyerekkoromban tapasztaltam meg, ez volt a személyes érzékenyítő tréningem, ezért felnőttként pontosan tudtam mitől szeretném megkímélni gyermekeimet. Számos vargabetű után jutottam el a szociális szakmáig, ahol a tanultakon kívül élettapasztalataimat is módomban áll hasznosítani. Feltöltődésként jógázni, utazni, és zenét hallgatni szeretek.

Emailszkmarta@egyszulo.hu

Herenik Dorottya

rendezvények és adminisztráció

2017 novemberétől dolgozom az Alapítványnál, elsősorban adminisztratív feladatokkal és az Egyszülős Központ programjainak, rendezvényeinek szervezésével foglalkozom.

Több mint tíz éves tapasztalatom van a felnőttképzés világában, végzettségem is ehhez a területhez kapcsolódik.

Az Alapítványnál töltött idő alatt rengeteg új területtel találkoztam, egyik első feladatom Kamilla az Egyszülős Központ kabala pingvinjének az örökbefogadása volt.

Elsősorban a közösségi, kreatív programok állnak közel hozzám.

Email: herenik.dorottya@egyszulo.hu

Török Julianna

titkárságvezető

Egy barátnőm mesélt a Központ megnyitásáról és a felújított, csodaszép épület fotói már akkor lenyűgöztek. Valami egyedülálló, amit ez az Alapítvány képvisel és jó minden nap tenni azért, hogy minél több gyermeknek, anyukának, apukának segíthessünk.

2018 júliusától csatlakoztam a csapathoz, elsősorban a pénzügyek tartoznak hozzám, pályázati elszámolások és a beszerzések, de nagyon szívesen önkénteskedem. Hozzám fűződik a tankönyv becsomagolási délután, és biztos lesznek még hasonló meglepetéseim. Nagyon szeretek virágdesign-t tanulni és fotózni. S a Nyolcharminc Presszó már-már állandó házisüti kritikusa is én lettem, önkéntesen.

 

Email: torok.julianna@egyszulo.hu

Hajas Kriszta

önkéntesek és koordináció

Régóta vágytam arra, hogy társadalmilag hasznos munkát végezzek.

A Központban olyan közösségre találtam, amely valódi segítséget nyújt a gyermekeiket egyedül nevelők számára a hétköznapokban.

Munkám sokrétű, szívemhez legközelebb azonban az önkéntesek szervezése áll. Igazán megható, hogy a mai anyagias világunkban milyen sokan nyújtanak ingyen segítő kezet már az első hívó szóra.

Email: hajas.kriszta@egyszulo.hu

Kocsis Kinga

ügyfélszolgálat

2018 júniusában csatlakoztam az alapítványhoz, feladatom az ügyfélszolgálati munka, kapcsolattartás a hozzánk forduló szülőkkel illetve a honlap szerkesztése.

Az interneten olvastam először az alapítványról és mivel gyerekkoromban megtapasztaltam milyen az egyszülős, majd a mozaikcsaládos lét, ezért úgy gondoltam itt a helyem.  Nagyon szeretem a munkám, örülök, hogy részese lehetek annak amit az Egyszülős Központ képvisel.

Email: kocsis.kinga@egyszulo.hu

Please reload