KORREPETÁLÁS

Helyszín

Egyszülős Központ

1085 Budapest, Üllői út 30

Időpontfoglalás

Érdeklődni a hajas.kriszta@egyszulo.hu email címen lehet.

Programinformációk

Az egyszülős családoknak megterhelő a magán órákat kifizetni. Ez akkor is így van, ha néhány alkalom elég, hogy a gyerek magabiztosabbá váljon, megerősödjön a tudásában. Azt gondoltuk, lesznek olyan pedagógusok, akik szabadidejükben is szívesen foglakoznak a gyerekekkel, és ez valóban így lett. Elkezdtük az ingyenes nyári korrepetálás, és látjuk, hogy a szorgalmi irdőszakban is szükség van rá.

A közös ismétlés és gyakorlás célja, hogy a rászoruló egyszülős családok tanulási nehézségekkel küzdő vagy egyszerűen tanulni, gyakorolni vágyó gyerekei, felnőtt segítséggel hátrányaikat leküzdjék, ezáltal az új tanévet megerősödött önbizalommal és motiváltan tudják kezdeni.


A Központ helyszínt biztosít a felzárkóztatásra és segítséget nyújt az egymásra találásban.


A tanulópárokat és a foglalkozások időpontjait egyéni igények szerint alakítjuk ki.

Folyamatosan várjuk  az önkéntes segítőket, korrepetitorokat és az egyszülős családban élő felzárkóztatásra szoruló, gyakorlásra kész diákokat!

Diákok mondták a tanárokról...

"Nagyon kedves türelmes segítőkész a Gergő nagyon örülünk a lehetőségnek hogy ő segített az angolban." Anikó (10 éves)

"Kedves Ági néni és Pali bácsi!
Nagyon hálás vagyok a sok gyakorlásért angolból és matekból."

Réka (12 éves)

"Györgyi néni, köszönöm a sok segítséget kémiából. Tudtam hasznosítani, a tanultakat! Remélem hogy jövőre is találkozunk. 🙂"

Brigitta (13 éves)

"Én el se akartam hinni, hogy ez lehetséges, hogy valaha is folytathatom a nyelvtanulást, és lehet egy saját külön angoltanárom... még mindig nem fogtam fel! Hála és köszönet az én jóságos, bájos és kitűnő angol tanárnőmnek! Nem akarom, hogy hiábavaló legyen a fáradozása és nagyon motivált vagyok a tanulásra.
Nem hittem volna, hogy lesz valaha egy ilyen lehetőségem, el vagyok ragadtatva a helyszíntől, a Gyöngyitől, a szervezőktől, a kedvességtől és a jóságtól, ami körülvesz és most már azt is elhiszem talán, hogy lesz nyelvvizsgám... Mindent hálásan köszönök!!!"

Dóra (egyszülős anyuka)

 

"Úgy néz ki nem bukok meg matekból, Márta néninek hála! Köszönöm szépen,hogy foglalkozik velem. Nélküle nem sikerülne!"

Gergő (11 éves)

 

"Köszönöm Nadinnak az egész éves munkáját és odafigyelését, nagyon sokat fejlődtem. 
Jó volt, amikor megkérdezte órák előtt, hogy milyen volt a napom, pl.: írtunk-e témazárót, milyen volt aznap a matek tanár. 

Örömmel meséltem Nadinnak, amikor jobb osztályzatot kaptam és nagyon hálás vagyok azért, hogy órák előtt mindig lelkiismeretesen felkészült. 
Nem csak "monotonon" ültünk az órákon, hanem Nadin néha vicceskedett is, ami feldobta az órák hangulatát. Nagyon jó volt Vele tanulni és könnyebben megértettem a matekot. 

Néha versenyeztünk, hogy kit tudja hamarabb megcsinálni a feladatokat, az elején még többször Ő győzött, de később már én is nyertem. :)"

Mira (12 éves)

"Amióta az Egyszülős központba járunk korrepetálni, felkészültebben megyek matekórákra és jobbak a jegyeim is aminek nagyon örülök.
Ádám nagyon türelmesen tanított, jól magyarázta a feladatokat.

Köszönöm neki, hogy gyakorolhattam vele a matekot."

Stella (12 éves)

 

"A magyar és matematika jó jegyekhez úgy jutottam el, hogy van egy hölgy, akit Magdi néninek hívnak.
Mindent köszönök Neki!!!  Nagyon megszerettem Őt."

Éden (9 éves)