ONLINE TANÁCSADÁS

Ingyenes jogi, pszichológiai és mediációs tanácsadást biztosítunk az egyedülálló szülőknek az alábbiak szerint:

  • A tanácsadást e-mailben vagy telefonon lehet igénybe venni.

  • A tanácsadásra online kell bejelentkezni. 

  • A kéréseket a beérkezés sorrendjében tudjuk fogadni és feldolgozni, de igyekszünk mindenkinek mielőbb időpontot találni.

  • A velünk dolgozó szakemberek által biztosított ingyenes tanácsadást csak az alapítványon keresztül lehet igénybe venni.

Jogi Tanácsadás

Ingyenes jogi tanácsadást biztosítunk a nehéz jogi problémával szembesülő egyedülálló szülőknek. Az ingyenes tanácsadás félórás órás konzultációt vagy e-mailes válaszadást biztosít a probléma komplexitásától függően. Nem jelent jogi képviseletet.

Lelki segítségnyújtás

Ingyenes támogatást biztosítunk a nehéz lelki terhekkel vívódó, krízishelyzetben lévő egyedülálló szülőknek. Az ingyenes segítség egy-néhány órás konzultációt biztosít a probléma komplexitásától függően. Nem jelent terápiát.

Mediáció

Ingyenes mediációs tanácsadást biztosítunk azok részére, akik családi, iskolai vagy egyéb konfliktusaik megoldására alternatív vitarendezést, mediációt vennének igénybe. Partnerünk ebben a Közép Európai Mediációs Intézet (KEMI), akikkel közösen szeretnénk elérni, hogy minél többen megismerjék és alkalmazzák a vitarendezés ezen hatékony, gyors és költséghatékony módját. A mediációról bővebben a KEMI honlapján olvashattok. 

Coaching

A coaching egy személyes, segítő, fejlesztő tevékenység. A személyes képességeket, meglévő erősségeket azonosítja és fejleszti, segítve ezzel a továbblendülést, az elakadások, problémák megoldását.
Célja az egészséges, de bizonyos nehézségekkel küzdő vagy akár csak önmagukat egyes területeken fejleszteni kívánó embereknek, szervezeteknek való segítségnyújtás.