PROFILOM

Ismerd meg az egyszulo.hu belso online rendszerét a profilom menüpontban!

Itt barátokat, programokat és közösségi információkat találsz.

Mire használhatod a profilom menüpontot?

 1. Programokra, képzésekre, csoportokra jelentkezhetsz online;

 2. Bizonyos szolgáltatásokra időpontot foglalhatsz online;

 3. Lemondhatod a jelentkezésedet, ha valami közbejön (a jelentkezési határidő lejárata előtt van erre lehetőséged);

 4. A profilom oldal alján található naptárban egyben láthatod az összes programot és szolgáltatást.

 5. Rákereshetsz a közeledben élő, egyedül nevelő szülőkre és felveheted velük a kapcsolatod;

 6. Láthatod, hogy kik az új regisztrálók a rendszerben;

 7. Értesítést kapsz, ha valaki üzenetet küldött neked;

 8. Hozzáférhetsz olyan információkhoz, amik csak a belső rendszerben lesznek elérhetők;

 9. Az érdeklődési körödnek megfelelően kaphatsz programajánlókat és olvasnivalót (ehhez be kell állítanod az adatlapodon, hogy mi érdekel)

 10. Igényelhetsz Egyszülős Kártyát;

 11. Elsőként értesülhetsz a legfrissebb hírekről;

 12. Segíthetsz nekünk abban, hogy jobban megismerjük és ezáltal eredményesebben képviseljük az egyszülős családokat (azzal, ha kitöltöd az adataidat, pontosabb képet kapunk az egyszülős családok helyzetéről).

 

Hogyan tudod használni a profilom menüpontot?

 

Először regisztrálnod kell a rendszerbe. Ha ezt megtetted, megjelenik a profilom oldal, ahol a következő szekciókat találod:

LEGFRISSEBB

Itt mindig a legfrissebb híreket találod. Ha rákattintasz a hír címére,m akkor elolvashatod az adott hírt. Ha a Tovább gombra kattintasz akkor megnézheted az összes hírt, amit a belső rendszerben küldtünk a felhasználóknak.

PROGRAMJAID

Itt azokat a programokat és szolgáltatásokat találod, amikre foglaltál időpontot. Ha több programra is jelentkeztél, akkor az időben soron következő foglalásodat látod legelől. Ha valami közbejön és mégsem tudsz eljönni, akkor a jelentkezési határidő előtt lemondhatod a programot. 

ÜZENETEID

Itt megjelenik egy kis ikon, ha üzeneted érkezett valakitől. 

NEKED AJÁNLJUK

Ha az adatlapodon (vagy már a regisztrációnál) megjelölted, hogy milyen témák érdekelnek, itt hívjuk fel a figyelmedet, ha neked való programot vittünk fel a rendszerbe. Kérjük, hogy mindenképpen jelöld be azokat a területeket, amik érdekelnek!

OLVASNIVALÓ

Az Egyszülős Magazinból vagy más forrásokból ajánlunk neked olyan cikkeket, amik érdekelhetnek - szintén az általad megadott érdeklődési körök alapján.

ÚJ TAGOK

Itt mindig azokat a tagokat látod, akik utoljára regisztráltak a rendszerbe. Ha rákattintasz a Tovább gombra, akkor eljutsz arra a felületre, ahol már rákereshetsz a tagokra település vagy irányítószám alapján és üzenhetsz is nekik.

INFÓBANK

Ebben a részben hasznos információs anyagokat osztunk majd meg veled, olyanokat is, amik a külső felületen nem lesznek elérhetők. 

ESEMÉNYNAPTÁR

Az utolsó blokk egy eseménynaptár, ahol havi bontásban megnézheted az összes programot és foglalható szolgáltatást. A sötétkékkel színezett mezőkre kattintva láthatod, hogy azon a napon mit kínálunk neked. A kis ablakban felugró programokat úgy tudod eltüntetni, ha megint rákattintasz a kék mezőre.

Please reload

Hogy tudsz jelentkezni programokra, szolgáltatásokra?

 1. A felső menüsorban válaszd ki a téged érdeklő programot vagy szolgáltatást és kattints az oldalra!

 2. Az Időpont foglalásánál vagy az esemény-naptárt, vagy egy táblázatot látsz. Amennyiben a naptár nézet jelenik meg, kattints a sötétkék mezőre és a rendszer megmutatja az időpontokat.

 3. Kattints a "Jelentkezés" gombra. Eztán kapsz egy e-mailt a foglalás részleteivel, az oldalon pedig megjelenik az "Jelentkezés lemondása" arra az esetre, ha valami közbe jönne és mégsem tudnál eljönni (reméljük, nem lesz ilyen!)​

A rendszert most vezetjük be, ezért segítő javaslataidat örömmel fogadjuk az info@egyszulo.hu e-mail címen.