Kóstolj bele az Egyszülős Központba

Tölts velünk egy kellemes délutánt és kóstolj bele az Egyszülős Központ induló szolgáltatásaiba! És persze, hogy hozhatod a srácokat is!

Április 2-án ünnepélyes keretek között indítjuk el az Egyszülős Központ online szolgáltatásait, miközben jól érezzük magunkat.

Szuper programokkal várunk:

  • profik segítenek, hogy te épülj-szépülj-lazíts és feltöltődhess;

  • belekóstolhatsz az induló jogi, mediációs, pszichológiai tanácsadásokba, és választ kaphatsz a problémáidra;

  • tervezhetünk tovább és megbeszélhetjük az ötleteidet, hogy a készülő Központ valóban neked szóljon;

  • találkozhatsz pont olyan családokkal, mint amilyen a tied, és megbeszélhetitek, hogyan kezelitek a néha nehéz helyzeteket;

  • együtt lehetünk, és egy finom kávé, vagy limonádé mellett reméljük azt érzitek majd, hogy van aki segít.

Mindeközben a gyerekeket lebilincselő programokkal és a HandaBanda zenekar koncertjével foglaljuk le, hogy ezt a pár órát magatokra és egymásra fordíthassátok.

MIKOR - április 2. vasárnap, 14:00 - 18:00 HOL - LaVida Loft (1095 Bp. Soroksári út 48.) Hungária Malom udvar, Nemzeti Színházzal szemben

A program ingyenes, de regisztrációt kérünk, mert bár a helyszín elég nagy, de azért korlátozott befogadó-képességű. SAJNOS, MÁR NEM TUDUNK TÖBB JELENTEKZÉST FOGADNI. Kövessétek az eseményt a Facebook oldalunkon!

Részletes program

14.15 Megnyitó | ÉLŐ közvetítés a Facebookon

Nagy Anna, az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány vezetője Közreműködik az Érintések Improvizációs Színpad, akik a színészek és a közönség közötti interakciókra építenek és visszajátsszák a résztvevők által elmesélt hangulatokat, érzéseket és történeteket. Elmondásuk szerint az így megélt pillanatok gyakran humorosak, ugyanakkor meghatóak, sőt gyógyító hatásúak is lehetnek.

14.30 - 17.30 Szépüljünk! Épüljünk!

Néhány program ízelítőnek: stílus-és sminktanácsadás, masszázs és házimozi Vekerdy Tamás tanácsaival egyedülálló szülőknek.

15.00 - 17.00 Tanácsadások

Az elmúlt hónapok eredményeként már egy nagyobb szakértő csoporttal tudjuk elindítani a jogi és pszichológiai tanácsadást, emellett segítségetekre áll egy mediációs csapat is a Közép Európai Mediációs Intézet (KEMI) jóvoltából. Velük találkozhattok, sőt kaphattok is tőlük tanácsokat tipikus élethelyzetekre.

15.00 – 15.30 Gyermekelhelyezés, Dr. Székely Ferenc 15.30 – 16.00 Kapcsolattartás a másik szülővel, nagyszülővel, Dr. Székely Ferenc 16.00 – 16.30 Tartásdíj, Dr. Makó Klaudia 16.30 – 17.00 Munkajogi kérdések, Dr. Makó Klaudia

15.00 - 18.00 Pszichológusok asztala

Beszélgetések Győri Ildikóval és Roboz Zsókával az indulatkezelésről, arról, hogyan maradjunk jó kapcsolatban a volt párunkkal, és bármiről, ami foglalkoztat titeket.

15.00 - 17.00 Cafe 4 you

A központtal kapcsolatos online kérdőívünket több mint ezren kitöltöttétek, amit ezúton is köszönünk :) A klubszerű beszélgetésen tovább folytathatjátok velünk az ötletelést, ezúttal már a konkrét elképzelésekről.

15.00 – 15.30 Miről szóljon a Szülők Akadémiája és az online magazin? 15.30 – 16.00 Legyél a mi nagyink! Hogyan tovább? 16.00 – 16.30 Milyen legyen az önkéntes rendszer? 16.30 – 17.00 Mi lehetne a Címlapsztorink 3 év múlva?

15.00 - 17.00 Házimozi: Vekerdy Tamás tanácsai egyszülőknek kb. másfél órás filmen

15.30 - 15.45 Mediáció improvizációs elemekkel | ÉLŐ Közvetítés a Facebookon

Közreműködik a Közép Európai Mediációs Intézet és az Érintések Improvizációs Színpad.

16.30 - 18.00 Beszélgetősarok: Életvezetési tanácsok Rátóti-Mikó Krisztától

A hős útja - kártyákkal megnézzük, hogy hol tartasz az életedben.

14.00 - 17.00 Gyereksarok

Külön programokat biztosítunk az óvodás és alsós korosztályú gyerekeknek, hogy Ti is lazíthassatok egy jót és kellemesen elbeszélgethessetek egymással és velünk. Az izgalmas programokról a Bagolyvár Birodalom gondoskodik.

17.00 - 17.10 Közös zumba Barta Sylviával

17.10 - 17.45 HandaBanda Zenekar koncertje

A programokat a HandaBanda Zenekar koncertjével zárjuk, akik a zenélés mellett meg is mozgatják a résztvevő kicsiket és nagyokat egyaránt. Aki kíváncsi rá, hogy milyen lesz, nézzen bele ebbe a videóba.

(fotó: Sofiya Levchenko)

Kiemelt
Ezt is nézd meg 
Címkék