Rajzpályázat gyerekeknek

Szeretsz rajzolni? Szereted az állatokat? Ezek közül a pingvin az egyik kedvenced? Akkor ezt a pályázatot neked találták ki.

Alapítványunk úgy döntött, örökbe fogadja a Fővárosi Állatkert egyik pingvinjét, Kamillát, aki egyúttal a hamarosan megnyíló Egyszülős Központunk kabalája is lesz. Rajzpályázatunk keretében arra kérünk Titeket, hogy képzeljétek el Kamillát fiókájával, Millivel és ezt rajzoljátok is le. Ti döntitek el, hogy éppen mit csinálnak, csak az a fontos, hogy Kamilla és fiókája együtt legyenek.

Díjak:

A beérkező rajzokat kiállítjuk az újonnan megnyíló Egyszülős Központban, a legügyesebb rajzoló munkájából pedig plüssfigurát készítünk, ami innentől a központ kabalájává válik. Az első helyezett nyereménye egy roller, a második és harmadik helyezetté pedig egy-egy rajzcsomag. A győztesekről az alapítvány zsűrije dönt, szakmai segítséggel.

Beküldés módja: Az elkészült rajzokról készítsetek fényképet és küldjétek el e-mailben a herenik.dorottya@egyszulo.hu e-mail címre. FONTOS: A levél tárgya legyen Rajzpályázat, az e-mailben pedig adjátok meg a rajz készítőjének nevét és korát, valamint a szülő elérhetőségét. Kérünk mindenkit, hogy egy gyerek csak egy rajzot küldjön be.

Fontos időpontok: A beküldési határidő: 2017. december 4. Eredményhirdetés december 11-én, a nyerteseket e-mailben értesítjük. A díjakat 2018 februárjában adjuk át az Egyszülős Központban.

Küldd be a rajzodat és legyél Te az, aki megtervezheti az Egyszülős Központ kabaláját!

Kiemelt
Ezt is nézd meg 
Címkék