Köszönetnyilvánítás

Hálásan köszönjük a Mutton Kft. – Expodom kerti pavilonok forgalmazójának segítségét, akiknek köszönhetően alapítványunk munkáját most már egy kiváló minőségű, gyorsan összecsukható pavilon is segíti.

Magyarországon ma 300 ezer családban félmillió gyereket nevel csak egyetlen szülő. Az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány 2005 óta segíti az egyszülős családokat ingyenes jogi, pszichológiai és munkaügyi tanácsadással, közösségépítéssel és kedvezményes táboroztatással. Májusban lesz egy éve, hogy Budapest szívében megnyílt az Egyszülős Központ, ahova személyesen is betérhet bárki, aki úgy érzi, egyedül nehezen birkózik meg ezzel az élethelyzettel.

Az Üllői út 30. alatt található helyiség nemcsak egy iroda: a 770 négyzetméteren egy fedél alatt található csendes kávézó a baráti beszélgetésekhez, asztalok a közösségi munkavégzéshez, játszóház a gyerekeknek és persze minden, amire egy hasonló élethelyzetbe kerülő családnak szüksége lehet.

Alapítványunk számára nagy öröm, hogy mostantól szabadtéri rendezvényeinken és táborainkban használhatjuk a felajánlott piaci sátrat, hiszen így akár esőben, vagy hőségben is meg tudjuk tartani programjainkat, melyeken minden évben több ezer gyermek vesz részt. Ezúton is köszönjük a cég kedvességét és nagylelkűségét!

Kiemelt
Ezt is nézd meg 
Címkék