Tolnai Egyszülős Klub

2019/09/05

Együtt egymás mellett! Ez a mottója a pár hónapja létrejött segítőkész, lelkes kis csapatnak, akik szeretnék, hogy a környezetükben élő, gyermeküket egyedül nevelő szülők a kétszülős családokhoz hasonlóan, egyenlő eséllyel éljék mindennapjaikat. Klubunk célja, hogy a tagok igényeit felmérve, ahhoz igazodva olyan lehetőségeket teremtsünk, itt Tolnán és környékén, ami többségünk számára megfelelő, elérhető és nem utolsó sorban hasznos segítség. Tudjuk minden egyedülálló szülő más-más élethelyzettel rendelkezik, más okból és más módon vált egyedülállóvá. De egy közös bennünk: mindannyian kivétel nélkül egyedül küzdünk meg a mindennapok nehézségeivel, egyedül neveljük a gyermekeinket. Ebben szeretnénk segíteni, ezen szeretnénk változtatni úgy, hogy akár a Klubok, akár a Tagok segítsenek egymáson/egymásnak, továbbá bevonjunk köreinkbe,minél több egyszülős családot.

 

Tovább

 

 

 

 

I. Családi Nap a tolnai Egyszülős Klub szervezésében  


Sötétvölgy  2019.09.22

 

 

Mindig azt valljuk: élményt ajándékozz ne tárgyakat, ezért is gondoltuk, hogy ezen a szép ősz eleji időszakban egy Családi Nap megrendezése nagyszerű megoldás erre. Izgalmas elfoglaltsággal, ismerkedéssel és önfeledt játékokkal töltöttünk együtt egy szép napot a tolnai és szekszárdi Egyszülős Klub Tagokkal Sötétvölgyben.

 

 

 

 

 

 

Nagyon szép időnk volt, bár reggel elég csípős hideg volt. Ennek ellenére a gyerekek azonnal birtokba vették a területet, a szülők pedig előkészültek a kézműves foglalkozásra. Az ebéd elkészítését egyik apukánk vállalta.

 

 

 

 

 

 

 

Gyerekek, felnőttek egyaránt élvezték a programokat, az ebéd nagyon finom lett, a házi készítésű sütik, szörpök mind elfogytak szinte. Szebbnél szebb álomfogók, paracord karkötők és csillámos tetoválások készültek ezen a napon. Mindenki nagyon ügyes volt, még a vetélkedőn is. FOLYTATJUK.. J

 

 

 

 

 

 

 

 

 

           

          

 

             

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Kiemelt

Sajtóközlemény

2018/10/09

1/2
Please reload

Ezt is nézd meg 
Please reload

Címkék