Az MVM Csoport tíz táblagéppel támogatja az Egyszülős Központ társadalmi segítő tevékenységét

2020/06/04

A Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár által elindított Nők a Magyar Nemzetért Mozgalom egyik meghatározó célja, hogy segítse a hátrányos helyzetű családok boldogulását, különös tekintettel a járványügyi helyzetre.

 

 

Az MVM Csoport kiemelten fontosnak tartja a rászorulók támogatását, ezért az egyesület felkérésnek eleget téve tíz tabletet adományozott az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány számára a pandémiás helyzet lehetséges következményeinek kezelése érdekében, hogy még hatékonyabban segíthessenek az egyedülálló szülőknek, illetve az egyszülős családban felnövő gyermekeknek.

 

Az új táblagépeket dr. Benkő Tamás János jogi és koordinációs ügyekért, valamint közműszolgáltatásokért felelős helyettes államtitkár, az MVM Csoport részéről pedig dr. Tóth Szabolcs, az MVM Zrt. csoportszintű biztonsági igazgatója és Liszák Gábor, az MVMI Zrt. vezérigazgató-helyettese adta át az egyszülős családok segítésében egyedülálló tevékenységet végző Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány kuratóriumi elnökének, Nagy Annának.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Kiemelt

Sajtóközlemény

2018/10/09

1/2
Please reload

Ezt is nézd meg 
Please reload

Címkék