Szegedi Egyszülős Klub

Egyedül neveled? Nem vagy egyedül.

„Amikor képes vagy arra, hogy segíts az embertársaidon, ez a "képesség" megszűnik pusztán képesség lenni, és felelősséggé válik.”

(Adelle Davis, Daisie)

Magyarországon mintegy 300.000 családból hiányzik az egyik szülő.

Csatlakozz hozzánk, mert együtt könnyebb: lehetsz elvált, özvegy, külön élő, egyedül gyermeket vállaló, vagy örökbe fogadó. Olyan szülőket is szívesen látunk, akik „vasárnapi” szülők és ebben szeretnének segítséget kérni.

Megalakult az Egyedülálló Szülők Klubja Szegeden, mely azért jött létre, hogy a támogató közösséget hozzunk létre a szegedi és Szeged vonzáskörzetében élő egyedülálló szülőknek. Tesszük ezt a budapesti Egyszülős Központ vidéki klubjaként, melyet az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány üzemeltet. Szeretnénk az igényeknek megfelelő támogatást nyújtani a környezetünkben élő szülőknek, akiknek „egyszemélyben kell apának és anyának lenni”. Akár egy beszélgetésre van szükséged egy sorstársaddal, akár szakmai segítségre vagy adományra, bátran keress minket és igyekszünk segíteni.

A jelenlegi helyzet igen speciális, hiszen most nem tanácsos rendezvényeket és összejöveteleket szervezni, viszont az internet segítségével sok esetben így is tudunk segíteni. Jelenleg nem tervezünk összejövetelt viszont a budapesti Egyszülős Központ révén számos szolgáltatás online formában is igénybevehető.

Klubvezető: Nagy-Bán Zsuzsanna Tel: +36704275022 E-mail: egyedulalloszulokklubjaszeged@gmail.com

Facebook: Egyedülálló Szülők Klubja Szeged

Kiemelt
Ezt is nézd meg 
Címkék