Ti hogyan utaztok? Válaszolj a kérdésekre és nyerj 3 éjszakás családi utazást!

2018/02/13

A KidsOasis Nonprofit Kft (a minősített családbarát szálláshelyek védjegy üzemeltetője) kutatásának célja hogy megismerjük az egyszülős családok utazással kapcsolatos szokásait, problémáit, igényeit, így könnyebbé tehetjük számotokra a szálláskeresést és még élménydúsabbá a családi kikapcsolódást.

 

A kitöltők között kisorsolásra kerül  2 db 3 éjszakás családi kikapcsolódás a Zsályaliget Hotelbe, illetve 2-2 db az Utazik a család meseútikönyv sorozat eddig megjelent köteteiből.

 

 

 

További információk a kutatásról

 

A KidsOasis Nonprofit Kft az  idén, a Családok Évében  szeretne nagyobb hangsúlyt helyezni a speciális családtípusokra és a nekik szóló családbarát turisztikai szolgáltatásokra.

Gyerekekkel sokkal nehezebb utazni, mint fiatal párként, és teljesen más kihívásokkal találja szemben magát egy nagycsalád, egy kiscsalád vagy egyedülálló szülő.

Éppen ezért indította el a KidsOasis a Nagycsaládosok Országos Egyesülete és az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány közreműködésével az - Így utazunk mi! – című felmérést. A felmérés célja hogy megismerjük az egyes családtípusok utazással kapcsolatos szokásait, problémáit, a kutatás eredményeit felhasználva fejleszteni lehessen   a szálláshelyek, a turisztikai szolgáltatók  által nyújtott családbarát szolgáltatások minőségét. A felmérés egyúttal fel szeretné hívni a figyelmet a „speciális” családtípusok eltérő igényeire.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Kiemelt

Sajtóközlemény

2018/10/09

1/2
Please reload

Ezt is nézd meg 
Please reload

Címkék