Ti hogyan utaztok? Válaszolj a kérdésekre és nyerj 3 éjszakás családi utazást!


A KidsOasis Nonprofit Kft (a minősített családbarát szálláshelyek védjegy üzemeltetője) kutatásának célja hogy megismerjük az egyszülős családok utazással kapcsolatos szokásait, problémáit, igényeit, így könnyebbé tehetjük számotokra a szálláskeresést és még élménydúsabbá a családi kikapcsolódást.

A kitöltők között kisorsolásra kerül 2 db 3 éjszakás családi kikapcsolódás a Zsályaliget Hotelbe, illetve 2-2 db az Utazik a család meseútikönyv sorozat eddig megjelent köteteiből.

További információk a kutatásról

A KidsOasis Nonprofit Kft az idén, a Családok Évében szeretne nagyobb hangsúlyt helyezni a speciális családtípusokra és a nekik szóló családbarát turisztikai szolgáltatásokra.

Gyerekekkel sokkal nehezebb utazni, mint fiatal párként, és teljesen más kihívásokkal találja szemben magát egy nagycsalád, egy kiscsalád vagy egyedülálló szülő.

Éppen ezért indította el a KidsOasis a Nagycsaládosok Országos Egyesülete és az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány közreműködésével az - Így utazunk mi! – című felmérést. A felmérés célja hogy megismerjük az egyes családtípusok utazással kapcsolatos szokásait, problémáit, a kutatás eredményeit felhasználva fejleszteni lehessen a szálláshelyek, a turisztikai szolgáltatók által nyújtott családbarát szolgáltatások minőségét. A felmérés egyúttal fel szeretné hívni a figyelmet a „speciális” családtípusok eltérő igényeire. [endif]

Kiemelt
Ezt is nézd meg 
Címkék