SZALÓKI ÁGI BABAKONCERT 2020. július 25. (szombat) 10:00

SZALÓKI ÁGI ÚJRA AZ EGYSZÜLŐS KÖZPONTBAN!

Várunk benneteket Szalóki Ági babakoncertjén július 25-én szombaton 10 órakor

A babák fejlettsége és igényei szerint összeállított 40 perces műsort elsősorban a 0-3 éves korú gyerekeknek ajánljuk. Dalokkal, mondókákkal, versekkel, ölbeli játékokkal  és szeretettel vár benneteket:

Szalóki Ági - ének, xilofon
Csókás Zsolt - gitár
Szalai Péter - ütőhangszerek

Jegyár: 1.500 Ft / fő


A jegyek az Egyszülős Központ ügyfélszolgálatán válthatók.


Valamint e-mailben is lehet jegyet igényelni:

Küldj egy levelet az adataiddal (név, cím, telefonszám, hányan jönnétek a koncertre) kapcsolat@egyszulo.hu e-mail címre.

Utald át a jegyek árát az Nyolcharminc Nonprofit Kft 10402166-50526890-67861009 számlaszámára. A közlemény rovatba kérjük tüntesd fel, hogy Szalóki Ági babakoncert.

Ezt követően küldjük a számlát és a belépésre jogosító jegyet.

Szalóki Ági 1994-ben lépett először színpadra. 2004-ben alapította első zenekarát és készítette el első lemezét, a gyerekeknek szóló Téli-nyári labodát. Példaképei és mesterei Sebestyén Márta, Dresch Mihály, Szakcsi Lakatos Béla valamint erdélyi magyar és cigány falusi énekesek. Külföldön legtöbbet az Egyesült Államokban és Németországban koncertezett, de Magyarországot képviselte Jeruzsálemben, Pekingben, Moszkvában, Tokióban is valamint Európa számos országában. Nyolc lemeze jelent meg Japánban. Fontos számára a társadalmi szerepvállalás, több alapítvánnyal is együtt dolgozik, elsősorban a gyermekek segítése érdekében. Többszörös Fonogram-díjas, Artisjus előadói díjas, Regionális Prima díjas, Liszt Ferenc-díjas előadóművész.

fotó:Emmer László

Az Egyszülős Központ rendezvényeire való regisztrációval tudomásul veszem, hogy a központ egész területén kép – és hangfelvétel készülhet, amelyen bármely látogató feltűnhet, de semmilyen követeléssel nem élhet az Alapítvánnyal, a szervezőkkel, a felvétel készítőivel illetve annak jogos felhasználójával szemben.