JOGI TANÁCSADÁS

Ingyenes jogi tanácsadást biztosítunk a nehéz jogi problémával szembesülő egyedülálló szülőknek az alábbiak szerint:

  1. Az ingyenes tanácsadás félórás órás konzultációt vagy e-mailes válaszadást biztosít a probléma komplexitásától függően. Nem jelent jogi képviseletet.

  2. A tanácsadást e-mailben, telefonon vagy személyesen lehet igénybe venni.

  3. A tanácsadásra online kell bejelentkezni. 

  4. A kéréseket a beérkezés sorrendjében tudjuk fogadni és feldolgozni, de igyekszünk mindenkinek mielőbb időpontot találni.

  5. A velünk dolgozó ügyvédek jogászok által biztosított ingyenes tanácsadást csak az alapítványon keresztül lehet igénybe venni.

DR. SÁNDOR ÉVA

Családjogi ügyekkel foglalkozom, 1993 óta vagyok ügyvéd.

Készséggel segítek családi viták jogi megoldásában, illetve bontóperes képviseletet látok el.

Bővebb bemutatkozás

DR. KÖLCSÉNYI SOMA

Kizárólag családjoggal foglalkozik. Belföldi és határon átnyúló családjogi jogviták, házassági bontóperek, szülői felügyeleti és ahhoz kapcsolódó részjogosítványokkal kapcsolatos jogviták, házassági és élettársi vagyonjogi szerződések szövegezése, ezekkel összefüggő, illetőleg ezek hiányából fakadó jogviták, perbeli és peren kívüli jogi képviselet ellátása és gyermekvédelmi ügyek.

Igazságügyi közvetítő, az International Academy of Family Lawyers, valamint a Magyar és a Budapesti Ügyvédi Kamara tagja, az Európai Igazságügyi Hálózat kamarai delegált szakértője.

Bővebb bemutatkozás

Please reload

DR. MAKÓ KLAUDIA

Szakterületeim: családi jog, polgári jog, szellemi alkotások joga, ingatlanjog.

Praxisomban rengeteg olyan üggyel találkozom, ami nem igényel személyes találkozót az ügyvéd és az ügyfél között. Magyarország első online praktizáló "webügyvédje" vagyok.

Bővebb bemutatkozás

DR. KELEN BOTOND

Polgári jogi kérdésekkel lehet megkeresni. (munka és családjog).

Szükség esetén mediációt is vállalok.

Please reload

DR. TERJÉK TÍMEA

Ügyvéd, adótanácsadó, a Budapesti Ügyvédi Kamara tagja vagyok. A Miskolci Egyetemen végeztem jogászként, cum laude minősítéssel 2006-ban. Főként adójoggal, büntetőjoggal, családjoggal, ingatlanjoggal, közigazgatási joggal, személyiségi joggal és társasági joggal foglalkozom, valamint peres képviseletet látok el.

Bővebb bemutatkozás

DR. SZÖCS EDIT

Szöcs Edit ügyvéd vagyok. 2012-ben szereztem meg a jogi diplomámat és kezdtem el az ügyvédi hivatás gyakorlását, először ügyvédjelöltként, majd ügyvédként. 2017-ben oklevelet szereztem családi mediációs, párkapcsolati mediációs területen, tovább fejlesztve a családjog területén eddig megszerzett tudást.

Hiszem, hogy az ügyvédség több mint szakma. Az ügyvédség hivatástudatot, elköteleződést és alázatot vár el, teljes embert kíván. Vallom, hogy nincs két egyforma ügy és nincs két egyforma ügyfél sem. Azonban mindenki ugyanazt az odafigyelést és szakértelmet érdemli. A jó ügyvéd nemcsak jogi képviselő, hanem tanácsadója, bizalmasa is ügyfelének.

Bővebb bemutatkozás

Please reload