TÖBB MINT EGÉSZSÉG CSALÁDI ÉLMÉNYNAP

A rendezvény ingyenes!

Élménynap az egész családnak sok sporttal, játékkal, mozgással. Próbáld ki magad a 7PRÓBA játékban és nyerj sportszereket!

 


 

7PRÓBA játék a Több mint egészség családi rendezvényen!


Próbáld ki magad családi élménynapunkon megrendezésre kerülő 7PRÓBA játékon, ahol megmutathatod egyrészt sporttudásodat, kitartásodat és erődet!


Ha ügyes vagy nyerhetsz focilabdát, pingpong készletet vagy akár egy rollert is!

7PRÓBA JÁTÉK LEÍRÁSA


Ez egy olyan játék, ahol mindenki kipróbálhatja erejét, tudását és képességeit!


A játékban bárki részt vehet, akár a család minden tagja is.


A rendezvény helyszínén lévő 7PRÓBA állomásokon az adott feladatokat kell elvégezni, amelyért a 7PRÓBA „útlevélbe” pecsétet kapnak a játékosok. A 7 pecsétet összegyűjtött résztvevők a nap folyamán két alkalommal sorsoláson vesznek részt, ahol értékes ajándékokat tudnak nyerni.
7PRÓBA útleveleket  érkezéskor a „regisztrációs” pultnál találnak  a résztvevők, ahol  az útlevél gyűjtő doboz is ki lesz helyezve. 


FONTOS!


A sorsoláson csak olyan útlevelek vehetnek részt, amelyen 7 pecsét, illetve a kitöltött adatok is szerepelnek.  A  sorsoláson addig húzzuk az útleveleket, amíg nem jelentkezik  a szerencsés nyertes, tehát az ajándék későbbi átvételére vagy postázására nincsen lehetőség.


A 7PRÓBA játékon 1 fő több alkalommal is indulhat, így nagyobb esélye van a sorsoláson.

7PRÓBA HELYSZÍNEK

 

SODOKU: Az alapjáték kétfajta leosztást enged meg, az egyik a 4x4-es tábla, kisebb gyerekeknek, 6x6-os tábla, nagyobb gyerekek számára. Játék során a hiányzó formákat kell úgy letenni, hogy minden oszlopban és sorban legyen minden formából 1-1. 

REJTSD EL JÁTÉK: 3 táblán lehet játszani, könnyű, közép nehéz és nehéz kategóriákban. A feladat mindegyiknél ugyan az, le kell helyezni úgy a madárkákat, hogy a képben eltűnjenek. 

PUZZLE: Két puzzle közül lehet választani, az egyik négyzetrácsos alappal, másik habkarton alappal. Nehézségi foka mindkettőnek közép nehéz.

NÉPDALFELISMERÉS: Hegedűn eljátszott közismert népdalokat kell felismerni, aki tudja a címét, vagy akár egy szövegrészt, teljesíti a feladatot.

14 órától Dóra Áron mesél a gyerekeknek a Hagyományok Háza standnál
 

Hagyományok háza

ÜGYES KEZEK - kézműves feladatok, ügyességi játékok.

Az Egyszülős Központ sátra az egész rendezvény alatt várja az érdeklődőket a központ munkájával, programjaival, szolgáltatásaival kapcsolatban.

A nap során lehetőség van regisztrálni az Egyszülős Központ oldalára, valamint Egyszülős kártyát igényelni, amivel a központ szolgáltatásait díjmentesen vagy jelentős kedvezménnyel vehetik igénybe az egyszülős családok.

Ehhez kérjük hozzák magukkal az egyszülőséget igazoló bármely dokumentumukat (válási papír, emelt családi pótlék igazolás stb.)

Egyszülős Központ

Segíts, ha baj van! – Elsősegély stand, elsősegély totó

Magyar Vöröskereszt

AGYMENŐK  JÁTÉK - egy játékos kérdéssor, amelynek helyes megválaszolásával kaphatják meg a pecsétet a gyerekek és egy kis apró ajándékkal is kedveskedünk nekik.

 

A vállalkozó szelleműeket arcfestésre is várjuk.

A felnőttekre is gondoltunk, azok, akik egy külön kérdőívet kitöltenek, sorsoláson vesznek részt. 

Kétszer is sorsolunk, a nyeremény délelőtt és délután is egy-egy HD, vízálló akciókamera.  

Groupama Biztosító

Szerva itt! - Játékos feladatok, ping pong asztalnál, ütővel, labdával.

Az asztalitenisz vagy, ahogy mindenki ismeri ping pong, egy viszonylag könnyen elsajátítható sport. Számos jótékony hatása van egészségünkre.
 

Ping Pong

Célba ütés – kapura ütés, gurítás, labda vezetés

A floorball a jégkoronghoz hasonló elvek és szabályok szerint, de teremben (általában kézilabdapályán), műanyag tollú ütővel és műanyag labdával játszott csapatsport. A jégkorongnál lényegesen kevesebb testi ütközés megengedett. Svédországban olyan népszerű a sportág, hogy Henke Larsson, a Manchester United és a Barcelona egykori futballistája a téli szünetben rendszeresen beszáll játszani.
 

Floorball

Góóól! - labdavezetés, dekázás, kapura lövés

A világ számos részén szenvedélyeket idéz elő, és fontos szerepet játszik a szurkolók, a helyi közösségek és az egész nemzet életében; ezért gyakran állítják róla, hogy ez a világ legnépszerűbb sportja. 
 

Labdarúgás